ATENȚIE! Șase străzi din Bocșa fără gaz metan mâine

Serviciul de distribuție a gazelor naturale va fi sistat temporar, miercuri, în localitatea Bocșa, CS.

Delgaz Grid continuă programul de investiții în județul Caraș-Severin, în această săptămână urmând să fie finalizată o lucrare de modernizare a rețelei de gaze naturale din orașul Bocșa. Investiția, în valoare de 1,5 milioane de lei, a constat în înlocuirea conductelor și branșamentelor pe o lungime de peste 3,5 kilometri.

Pentru cuplarea noilor conducte și branșamente de pe străzile Bistriței și Sadovei la sistemul de distribuție, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale miercuri, 29 martie, pe șase străzi din localitatea Bocșa.

Sunt afectate următoarele străzi: Sadovei, Aleea Trandafirilor, Victoriei, Semenicului, 1 Mai și Republicii.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Comentarii

comentarii