ATENTIE! SE OPRESTE GAZUL METAN IN ZONA LUNCA POMOSTULUI

ATENTIE! SE OPRESTE GAZUL METAN IN ZONA LUNCA POMOSTULUI. Pentru efectuarea lucrărilor de cuplare a noilor conducte la sistemul de distribuţie este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale miercuri, 6 mai, începând cu ora 09.00, pe următoarele 6 străzi: Revoluţia din Decembrie, Alexandru Ioan Cuza, Moise Groza, Lunca Pomostului și Molizilor.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 15:00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Delgaz Grid a modernizat reţeaua de gaz din municipiul Reșița. Compania Delgaz Grid a finalizat o lucrare importantă de investiţii în municipiul Reșița, care a constat în înlocuirea conductelor şi branşamentelor pe o lungime de aproape 3,5 kilometri. Investiţia, în valoare de 2,5 milioane de lei, va îmbunătăţi siguranţa şi calitatea serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru clienţii din zona respectivă.

ATENTIE! SE OPRESTE GAZUL METAN IN ZONA LUNCA POMOSTULUI. Compania regretă disconfortul creat şi le mulţumeşte clienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

*

Comentarii

comentarii