ATENTIUNE 20 de trupe si peste 90 de artisti la Garana Jazz Festival 2016

Între 7 si 11 iulie, la Gărâna în Poiana Lupului va avea loc Festivalul Internațional de Jaz ,,Gărâna Jayy festival 2016”.

Garana Jazz Festival se pregateste de editia cu numarul 20. Cinci zile de muzica si evenimente culturale stabilesc coordonatele celui mai intens maraton de jazz din aceasta vara, care va avea loc intre 7 si 11 iulie, in Muntii Semenic. Programul editiei aniversare Garana e construit ca un ecou al ultimilor 20 de ani de concerte, aducand impreuna prezente legendare ca Jack DeJohnette, dar si tineri artisti contemporani, intr-un mix dens si vibrant.

Noi prezente in line-up-ul Garana

Jazz-ul est-european si balcanic isi aduce reprezentantii cei mai de seama pe scenele Garana. Wojtek Mazolewski, artistul care a pus jazz-ul in mainstream-ul muzicii poloneze si apoi pe scenele marilor festivaluri internationale, se numara printre cele mai recente nume confirmate in line-up.

Tot pe lista de nou-veniti se afla si americanul Kurt Rosenwinkel, descris de Chicago Tribune ca ”unul dintre cei mai aclamati chitaristi internationali din generatia artistilor sub 50 de ani”, alaturi de Tim Motzer (chitara) si Gintas Janusonis (tobe), ce vor concerta pe 9 iulie in Poiana Lupului.

Citeste tot articolul original AICI: http://www.evz.ro/garana-jazz-festival-20-de-trupe-si-peste-90-de-artisti-afla-ce-nume-mari-au-confirmat-participarea.html

Comentarii

comentarii