Au fost trei zile de poveste și petrecere la ,,Zilele Oraviței 2013” VIDEO FOTO

Ruga Oravita 2013 (105)Cele trei zile de sărbătoare dedicate patronului orașului, Sfântul Ilie, s-au încheiat la Oravița. Se știe că din moși strămoși- Ilie este patronul spiritual al Oraviței iar bătrânii au ales din vremuri vechi ca acum să fie sărbătorită și Ruga de la Oravița. Mai modern, sărbătorii i se spune acum ,,Zilele Oraviței”.
Așa cum a promis încă de anul trecut când orăvițenii au fost copleșiți cu muzică de calitate, primarul orașului, juristul Dumitru Costel Ursu, s-a ținut de promisiune și a pregătit și în acest an, un program deosebit.
Timp de trei zile, prin fața miilor de spectatori care ce au venit pe tradiționalul Platou al Gării, s-au perindat mari artiști din industria spectacolului românesc. Programul a fost structurat pe trei zile și trei genuri de muzică:
Vineri program folcloric, sâmbătă au venit în fața publicului latinii autentici, adică, Trupa Mandinga, dar și o trupă din Timișoara iar ultima zi de petrecere a fost a lui Dan Bittman şi formaţia „Holograf“, dar și Puya şi Delia.
,,Au fost trei zile de sărbătoare, orăvițenii au aplaudat artiști celebrii în România. Locuitorii oraşului merită cu prisosinţă astfel de momente iar sărbătoarea a fost făcută din taxele plătite de comercianții care au vândut aici produsele lor” a spus viceprimarul orașului, Eugen Neda.
În exclusivitate, InfoCs vă prezintă secvențe din spectacolele de sâmbătă și duminică – precum și ce spun orăvițenii despre această ediție a Zilelor Oraviței.


Comentarii

comentarii

One thought on “Au fost trei zile de poveste și petrecere la ,,Zilele Oraviței 2013” VIDEO FOTO

Comentariile sunt închise.