Administratie

Au vrut să facă ,,țigănie” lângă ocico, dar i-a ,,săltat” poliția locală

Polițiștii locali din cadrul Biroului Inspecție și Control ai Direcţiei Poliţia Locală Reşiţa, au identificat un grup de cetățeni de etnie rromă care descărcau dintr-o căruță diferite ambalaje și le depozitau pe terenul situat pe Aleea Gugu, din imediata vecinătate a Pieței de Vechituri.

Persoanele au fost conduse la sediul Poliției Locale unde au fost identificate şi anume: S. Darian în vârstă de 18 ani şi S. Silvia cu vârsta de 61 de ani, fiindu-le aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 500 de lei şi respectiv 600 de lei pentru încălcarea prevederilor HCL nr. 69/2014 privind stabilirea unor măsuri necesare pentru buna gospodărire a municipiului Reşiţa, cu modificările și completările ulterioare.

La o zi după acest eveniment, efectivul de poliţişti locali s-a deplasat din nou pe Aleea Gugu în vederea verificării zonei, constatând faptul că numiţii S. Darian şi S. Silvia împreună cu mai mulţi membri din familie au îndepărtat deşeurile de pe domeniul public, din zona respectivă, care au fost ridicate ulterior cu ajutorul operatorului de salubritate – S.C Brantner Servicii Ecologice S.A.
Astfel de verificări vor continua şi în viitor.

Comentarii

comentarii