Autocamion în flăcări pe DN58 între Caransebeș spre Reșița VIDEO EXCLUSIV UPDATE ora 9

Un autocamion a luat foc în această dimineață pe Drumul Național 58, drum ce leagă Reșița de Caransebeș. Camionul rula dinspre Caransebeș spre Reșița. Mai multe persoane aflate în trafic au sunat la 112 și au cerut ajutorul pompierilor. În câteva secunde, flăcările au cuprins tot autovehiculul. Evenimentul este in desfășurare, vom reveni cu informații.

UPDATE ora9

Un autocamion de capacitate mică ce rula dinspre Caransebeș spre Reșița, a ars ca o torță în această dimineață pe DN 58. În momentul în care autovehculul a ajuns în zona artezienei din parcarea de lângă Brebu, șoferul a observat că din zona motorului iese fum și cabina se umple de miros de cabluri arse și fum. Conducătorul auto a tras pe dreapta și a oprit mașina, după care, a luat stingătorul cu praf ci CO2 din mașină, a deschis capota și a încercat să stingă focul care cuprinsese deja partea electrică de sun capotă.

În câteva secunde focul s-a extins cu repeziciune la întreaga cabină după flăcările au cuprins întregul autocamion. Autovehiculul era gol și mergea după marfă la Reșița.

La locul incendiului au intervenit pompierii militari de la Detașamentul de Pompieri Reșița care au stins focul. Nu sunt victime iar camionul a ars în întregime. Cauza probabilă a incendiului o constituie un scurt circuit la instalația electrică a autovehiculului. Mijlocul de transport nu avea asigurare casco.

Comentarii

comentarii