Automobilul siguranță rutieră și poluare VIDEO

Automobilul siguranță rutieră și poluare. „Automobilul – siguranță rutieră și poluare” este cea mai recentă carte a lui Alexandru Cîmpean. O carte care își propune o analiza mai atentă asupra factorilor de risc ai producerii accidentelor. Dar și a măsurilor de prevenire a acestora. O carte necesară șoferilor și numai.

Drumul, omul și mașina cele trei aspecte sunt dezbătute de col. Alexandru Cîmpean și Sorin Cîmpean în volumul „Automobilul – siguranță rutieră și poluare” , care a fost lansat zilele acestea. Cartea analizează factorii producerii accidentelor și modalități de reducere a acestora și bineînțeles ține cont de tendințele actuale în ceea ce privește conducerea autovehiculelor.

O carte uitlă atât șoferilor cât și pietonilor. O carte care nu face doar o simplă analaiză statistică a accidentelor și cauzelor producerii acestora, o carte în care cititorii vor găsi și informații inedite legate de istoria drumului sau istoria automobilului.

Automobilul siguranță rutieră și poluare. Cartea „Automobilul – siguranță rutieră și poluare” a apărut la editura Tim, 2019.

Comentarii

comentarii