@Ultimele NoutatiAdministratie

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a dat startul „Caravanei Naționale de Prevenție și Consiliere” de la Reșița VIDEO

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a dat startul. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a dat startul „Caravanei de Prevenție și Consiliere”. Oficialii prezintă în cadrul întâlnirilor, regulile generale, precum și pe cele impuse de pandemia cu Covid-19, în ceea ce privește interacțiunea cu consumatorii, mai ales că urmează sărbătorile pascale și deschiderea sezonului estival.

Sala de ședințe a Palatului administrativ a găzduit întâlnirea dintre reprezentanții Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) și reprezentanții de operatori economici din zonele turistice din județul Caraș-Severin, în care consumatorii își vor petrece Sărbătorile Pascale. Întâlnirea face parte din acțiunile de informare și consiliere a mediului de afaceri realizate în cadrul „Caravanei de Prevenție și Consiliere”,.

Întâlnirea își propune că operatorii economici să cunoască cunosc noile reglementări impuse de schimbările legislative generate pandemiei de Covid-19, precum și modul în care acestea pot fi cât mai bine respectate atât de agenții economici, cât și de consumatori.

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a dat startul. Începând din luna aprilie, comisarii care activează în cadrul  „Caravanei de Prevenție și Consiliere” vor începe verificările, pe teren, pentru a se asigura că sănătatea și viața consumatorilor, precum și drepturile acestora sunt respectate, conform prevederilor legale, de către toți operatorii economici.

Comentarii

comentarii