AUTORUL INCENDIULUI DIN LOCALITATEA SUB MARGINE A FOST IDENTIFICAT DE POLIȚIȘTI!

Un bărbat de 32 de ani a fost identificat și reținut de polițiști. Urmare a incendiului sesizat în data de 15.03.2018 orele 02.00 în localitatea Sub Margine, comuna Armeniș, la o anexă gospodărească, în urma căruia au fost distruse mai multe bunuri inclusiv o mare cantitate de fân, pompierii militari au apreciat cauza acestuia ca fiind focul pus cu intenție.

Având în vedere această concluzie, în data de 15.03.2018 lucrătorii Secției 2 poliție rurală Caransebeș au efectuat cercetări în urma căruia au identificat persoana care, din răzbunare, cu intenție, a declanșat incendiul.

Este vorba de un bărbat de 32 de ani din comuna Ciocani, jud. Vaslui, care a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Menționăm că, în momentul declanșării incendiului, în imobilul respectiv se aflau două persoane iar incendiul a afectat substanțial imobilul.

În continuare se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, faptă prevăzută și pedepsită de art. 253 din Codul Penal, urmând ca în cursul zilei de 16.03.2018 să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din Judecătoria Caransebeș cu propunere de arestare preventivă.

Vă reamintim că un incendiu s-a produs in noaptea de miercuri spre joi – 15 martie, în satul Sub Margine, comuna Armeniş. Incediul a fost anunţat în jurul orei 02.00, prin 112 si a fost stins abia in ziua de joi la ora 12. La faţa locului intervin două echipaje de la Detaşamentul de Pompieri Caransebeş şi pompierii voluntari de la SVSU Armeniş. Focul a mistuit o anexă pe o suprafaţă de 300 mp.

Comentarii

comentarii