Avansări în grad şi competiţii sportive de 1 Decembrie

1 Decembrie 1918 – Ziua Marii Uniri – poate fi considerată ca fiind cea mai însemnată zi din devenirea noastră naţională. Măreţia ei constă în faptul că este fapta istorică a întregii naţiuni române, „opera” sufletelor căzute pe câmpul de luptă pentru viitorul României.

La sediul Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Caraş-Severin, în cursul zilei de astăzi 28.11.2014 are loc festivitatea de avansare în grad a 117 poliţişti. Cei 92 de agenţi şi 25 de ofiţeri au fost felicitaţi de conducere pentru rezultatele obţinute în anul în curs.
·
Corpul Naţional al Poliţiştilor împreună cu Regiunea I.P.A. Caraş-Severin şi sindicatele poliţiştilor au organizat competiţia de fotbal, intitulată sugestiv „Cupa 1 Decembrie”, la care au participat nouă echipe din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin
Cupa a fost câştigată de echipa I.P.A, urmată pe locul II de echipa Poliţiei Municipiului Reşiţa, iar pe locul III s-a situat echipa Serviciului Rutier.
Chiar dacă premiile au fost mai mult simbolice, şi jucătorii au fost rivali preţ de câteva ore într-o luptă acerbă pentru marele titlu, aceştia nu au uitat nici de fairplay sau de colegialitate, astfel că toate echipele au fost răsplătite cu diplome şi mingi.
O altă competiţie sportivă la care au participat 26 de poliţişti este cea de table, concursul având loc la sediul I.P.J. Caraş-Severin. Locul I a fost revendicat de cms.şef Cocolea Roman – şeful Serviciului Ordine Publică, pe locul II s-a situat ag.şef pr. Pupăzan Daniel de la Serviciul de Investigaţii criminale, iar locul III a fost câştigat de cms.şef Iana Viorel din cadrul Serviciului Logistic.
Atât festivitatea de avansare în grad, cât şi competiţiile sportice au debutat cu un moment de reculegere pentru poliţistul de la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă care a decedat în urma unui tragic accident.


ag.pr Ancura Chetan PR IJP CS

Comentarii

comentarii