AVANSĂRI ÎN GRAD ȘI PROMOȚIE NOUĂ LA I.P.J. CARAȘ-SEVERIN

AVANSĂRI ÎN GRAD ȘI PROMOȚIE NOUĂ LA I.P.J. CARAȘ-SEVERIN. Cu ocazia Zilei Naționale a României, 8 ofiţeri şi 9 de agenţi de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Caraș-Severin, care s-au evidențiat în mod excepțional în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, au fost recompensați cu avansarea în gradul profesional următor, înainte de îndeplinirea stagiului minim în grad.

         De asemenea, 29 de tineri agenți de poliție, dintre 15 fete și 14 băieți, absolvenți ai Școlilor de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și „Septimiu Mureșan” Cluj Napoca, promoția noiembrie 2019, au fost repartizați astăzi, pe primele funcții din carieră.

 

În cursul zilei de astăzi, 02 decembrie, la sediul Inspectoratului de Poliţie Județean Caraș-Severin a avut loc festivitatea de avansare înainte de termen, în gradul profesional următor.

 

Prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, 17 poliţişti, dintre care 8 ofiţeri şi 9 agenţi de poliție, au fost avansaţi în gradul profesional următor, în prezența   conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

 

Totodată, conducerea unității a salutat prezența celor 29 de polițiști repartizați la unitatea noastră, dintre care 16 în cadrul structurilor de poliție urbană și 13 în cadrul structurilor de poliție rurală.

 

AVANSĂRI ÎN GRAD ȘI PROMOȚIE NOUĂ LA I.P.J. CARAȘ-SEVERIN. Domnul comisar şef de poliţie Turnagiu Ioan-Florin, împuternicit la conducerea Inspectoratului, i-a felicitat atât pe polițiștii nou-veniți, urându-le succes în activitate, cât și pe colegii avansaţi, pentru munca depusă şi rezultatele profesionale obţinute, transmițându-le mesajul ministrului Afacerilor Interne, domnul Ion-Marcel Vela, cu această ocazie.

Comentarii

comentarii