Avantajele deodorantului natural de cristal (piatra de alaun)

DESPRE

Deodorantul nu poate inlocui apa si sapunul, dar nu se poate renunta la el, ca mod de ingrijire suplimentara, mai ales atunci cand petreci 8-10 ore la job. Numai ca, in ultimul timp se vorbeste tot mai mult despre substantele nocive ce se ascund in mai toate deodorantele de pe piata: aluminiu, parabeni, ticlosan etc. Toate aceste substante, aplicate pe piele zi de zi, pot provoca afectiuni grave, de la iritatii ale pielii sau alergii, la dereglari hormonale sau diverse tipuri de cancer, cel mai adesea, cancer la san.
deodorant homemade
O varianta sanatoasa si suta la suta naturala este asa numitul deodorant de cristal, un mineral extras din sol, incolor si translucid, care contine cristale de alaun de potasiu, fiind cunoscut si sub numele de piatra de alaun.

Ce avantaje aveti daca folositi deodorantul de cristal
– Nu contine compusi chimici, nici alcool, nici parfumuri;

– Nu opreste transpiratia (corpul trebuie sa transpire – este un proces normal de eliminare al toxinelor ce nu trebuie oprit), dar formeaza un mediu in care nu se pot dezvolta bacteriile care dau nastere mirosurilor;

– O singura aplicare este suficienta pentru toata ziua;

– Lasa pielea sa respire, nu infunda porii;

– Nu ramane nimic lipicios sau uleios pe piele in urma folosirii;

– Este invizibil si nu pateaza hainele;

– Poate fi folosit atat de femei, cat si de barbati.

Cum se foloseste deodorantul de cristal
Piatra de alaun se poate folosi ca orice alt deodorant. Important este ca pielea sa fie curata. Aplicarea se face ori pe pielea umeda, ori dupa ce ati umezit piatra.

Este ceva mai scump decat un deodorant clasic, dar durata lui se poate intinde la 6-7 luni de zile.

Citeste tu mai departe aici: https://www.curademiere.ro/avantajele-deodorantului-natural-de-cristal-piatra-de-alaun/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+CuraDeMiere+%28Cura+de+Miere+-+Revista+online+de+bun+gust%29 

Comentarii

comentarii