@Ultimele NoutatiUtilitare

Aveti centrala termica? Ne asteapta preturi enorme la gaz

Aveti centrala termica? Ne asteapta preturi enorme la gaz. Conform unei analize realizate de Asociația Energia Inteligentă (AEI), aproximativ 3,4 milioane de consumatori casnici de gaze naturale au dreptul de a-și renegocia până la 1 iulie 2020 prețurile pe care le vor plăti după liberalizare, dar, până la ora actuală, doar 17% dintre furnizorii lor actuali le oferă această posibilitate. Cei mai afectați vor fi cei care au centrale termice de apartament.

Potrivit datelor centralizate de AEI, de-o parte, cei mai mulți dintre furnizori, mai exact peste 80% nici măcar nu își informează clienții că vor trece într-o piață liberă, unde au posibilitatea de a-și negocia prețul gazelor.

De cealaltă parte, numai circa 5% dintre consumatorii casnici știu că la data de 1 iulie 2020 vor intra în piața liberă de gaze și un număr și mai mic dintre aceștia (aproximativ 3%) sunt la curent cu faptul că prețul…citeste tu mai departe tot articolul pe https://www.capital.ro/lovitura-pentru-cei-care-au-centrale-termice-ce-se-intampla-de-la-1-iulie.html?fbclid=IwAR3n9u5HIVHV9pEe-EYQZNB_eckYNVTjSacRRWYCMX1JIKJmYeLQ9Hr81OI

Comentarii

comentarii

One thought on “Aveti centrala termica? Ne asteapta preturi enorme la gaz

  • Asta e versiunea lui, ar a oficialitatilor statului roman, care e?

Comentariile sunt închise.