Aviatorii de la Traian Vuia in viraj brusc: pentru o zi, școala rămane in urma și mergem la bal

Toamna se număra bobocii şi după cum este tradiţia, este timpul că și liceenii de la Traian Vuia din Reșița, să organizeze ,VINERI 07.11.2014 Balul Bobocilor.
Elevii claselor a XII-a de la Liceul Teoretic Traian Vuia nu se lăsă mai prejos decât alevii de la alte licee din oraș şi le pregătesc surprize plăcute colegilor mai mici – asta în mare parte cu ajutorul diriginţilor şi a sponsorilor – fiindcă fără ei, chiar nu se poate. Mami și tati intră la categoria ,,sponsori oficiali și tradiționali”.
Și fiindcă altfel nu se poate și musai trebuie să rupem gura târgului în așa fel încât despre balul nostru să se vorbească cel puțin până pregătim bac-ul, invitatul special al evenimentului esteeeeeee câştigătorul primei editii ” X Factor România” – AAAAAANDREI LEONTE ! Am zis!

Ce să o mai lungim atâta domnilor; Publicul va avea parte de un show pe cinste, iar bobociiiii – vor avea şansa de a-şi demonstra talentele ascunse, de a se remarca prin probele concepute de către gâscanii din anii trecuți. Ca să nu fie vorbe, vă anunțăm de pe acum: Fără pile și influențarea juriului. Chiar dacă este campanie electorală, promisiunile fără acoperire nu se iau în calcul. Adică, fapte domnilor, fapte și abia mai apoi vorbe meșteșugite, dar numai sub formă de versuri și declarații – de tot felul. Ca să se știeeeee: Pe primul loc va fi şi în acest an…. talentul actoricesc.
Unde mai pui că tema balului este una cât se poate de ,,fierbinte”: „‘HEAVEN OR HELL”.
Vă așteptățm cu drag, mai ales că seara se va încheia incendiar la Club Office.

Deci, piloți și aviatori, s-a dat adunarea: luați-vă parașutele și însoțitoarele de bord și aterizați la cea mai tare petrecerece care, deși se vrea în nori, nu este câtuși de puțin aeriană: este o petrecere ,,HEAVEN OR HELL” made by Liceul Traian Vuia – Reșițaaa. Bilete, invitați, alea – alea – alea……..la organizatori.
Am zis !

Comentarii

comentarii