Avram Iancu, temerarul din Petroșani, a revenit la Reșița VIDEO

Avram Iancu, bibliotecarul din Petroșani, a revenit la Reșița, de data aceasta cu un volum în care povesteste ce a trăit și cum a trăit diversele aventuri: de la traversarea Canalului Mânecii, a Dunării sau experiențele „iadului de gheață” de la Ultra Maratonul Arctic și intitulată sugestiv „Schimbarea ești tu”.

Librăria Semn de carte a găzduit lasarea cărții lui Avram Iancu „Schimbarea ești tu. Zeci de reșițenii, curioși să afle ce detalii din culisele aventurilor trăite de Avram Iancu au făcut ca grădina librăriei să fie neîncăpătoare. În egală măsură o carte de aventuri și un volum motivațional,  cartea vorbește despre curaj, temeritate și ambiția de ați duce proiectele până la capăt.
Avram Iancu este primul român care a reuşit să traverseze înot Canalul Mânecii, având doar slip şi cască. În august 2016, a parcurs înot Dunărea de la izvoare la vărsare, în 2017, 2.860 km, fără costum de neopren, a traversat înot Marea Neagră, de la Sulina la Istanbul şi strâmtoarea Bosfor, în 2018, 680 km.
De asemenea, Avram Iancu, în vârstă de 43 de ani, a trecut prin experienţa celui mai dur maraton din lume, „6633 Arctic Ultra”, de 618 km, unde în 2019 a obţinut locul al III-lea. Cei care vor citi cartea vor afla gândurile, grijle și emoțiile pe care le trăit Avram iancu.
Evenimentul a fost organizat de Biblioteca Judeţeană „Paul Iorgovici” Caraş-Severin, Societatea pentru Cultură Metarsis şi librăria „Semn de Carte”. Mai multe despre Avram iancu și aventurile sale puteți afla sâmbătă de la ora 9.00 în cadrul emisiunii cafeaua de dimineață, unde biblitecarul-eventurier este invitatul corneliei Dunăreanu.

Comentarii

comentarii