Baie in pielea goala in centrul orasului la Resita VIDEO

Baie in pielea goala in centrul orasului la Resita. Multă minte le mai trebuie unora. Sau, cât de jos poate cobora caracterul unui om?!  Sau, cât de nesimțiți poţi fi să faci aşa ceva?! Se pare că zi de zi, asistăm la fel de fel acţiuni ale unor nesimțiți, a unor oameni care de dragul frivolităţii, sau a exclusivităţii, recurg la gesturi greu de explicat pentru  minte sănătoasă.

Aşa ceva s-a întâmplat la Reşita duminică dupămasa. Un bărbat s-a dezbrăcat la pielea goală, a intrat în fântână publică din centrul civic al oraşului. Gestul lui a fost urmat de un alt bărbat şi de o femeie. Cu toţii, goi – aşa cum i-a făcut mama lor, au făcut baie şi s-au bălăcit în fântână cinetică – monument al oraşului şi al României.

Nu a contat că acolo în piaţa se aflau numeroşi oameni aflaţi la un moment de odihnă şi relaxare pe băncile din jurul fântânii. Nu a contat că acolo se aflau copii, se aflau bătrâni şi femei. În cea mai mare nesimțire, aceşti oameni au scuipat în obrazul unui oraș întreg, la urma urmei.

Oamenii spun că o aşa nesimţire şi lipsa de bun simţ, nu au mai văzut niciodată. Mulţi se întreabă dacă nu cumva cei trei nu au fost, sau nu sunt drogaţi. Cert este că unul dintre ei a fost reţinut de poliţiştii locali şi duşi la IPJ pentru a lămuri lucrurile.

Aşteptam cu nerăbdare un răspuns oficial vis a vis de această situaţie incredibilă căreia i-au fost martori forţaţi oameni liniştiţi ai Reșiței, copii şi bătrâni aflaţi la o clipă de relaxare.

 

Comentarii

comentarii

One thought on “Baie in pielea goala in centrul orasului la Resita VIDEO

  1. Asta este nesimtire de Romania ! Sa se fi intamplat asta in S.U.A. ,sau R.F.Germania,Franta,cate pulane pe spate ar fi incasat jegurile astea ?????Te pomeni ca fac parte din P.N.L. sau USR -PLUS 2020 ???mai stii ????inclusiv cateva luni de bulau bune ! Asta este rezultanta educatiei semeniloe ostri de dupa 22.12.1989 ! Rebuturile astea umane ar fi meritat cateva pulane militienesti pe spate !

Comments are closed.