Bani de la judeţ pentru cultură, sport şi religie

DSC01272Consiliul Judeţean Caraş-Severin a aprobat defalcarea sumei de 2.270.000 lei din bugetul propriu pentru domeniile „Cultură, recreere şi religie”, pentru anul 2014.
Suma defalcată prevăzută va fi utilizată pentru desfăşurarea unor programe şi proiecte realizate de către organizaţii, asociaţii şi fundaţii. Pentru finanţarea programelor şi proiectelor culturale, printre care şi finanţarea nerambursabilă a unor nevoi culturale de urgenţă. De asemenea, pentru finanţarea proiectelor şi programelor sportive, precum şi un sprijin financiar pentru unităţile de cult aparţinând cultelor religioase recunoscute în România.
Banii vor fi împărţiţi după cum urmează: 1.420.000 lei se repartizează către finanţarea programelor şi proiectelor de sport, şi a celor de tineret.
Suma de 400.000 lei sunt bani pentru finanţarea programelor şi proiectelor culturale. Cei 300.000 rămaşi se vor folosi pentru finanţarea unor acţiuni pe care le va realiza Consiliul Judeţean.
O comisie de selecţie stabilită de Consiliul Judeţean se va ocupa de repartizarea sumelor prevăzute pentru anul în curs, pentru toate cele trei domenii.

Comentarii

comentarii