Bani si arme albe ridicate de politisti – UPDATE/PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE TRAFIC DE PERSOANE

Înscrisuri, sume de bani și arme albe au fost ridicate în urma celor 12 percheziţii efectuate astăzi de poliţiştii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Caraş-Severin. Autoritățile din Franța au emis șapte mandate europene de arestare.

La data de 10 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin și procurorii D.I.I.C.O.T.– B.T. Caraș-Severin au efectuat 12 percheziții domiciliare în județele Caraș-Severin (Oravița și Moldova Nouă) și Timiș (Jimbolia).

În cursul anului 2016, din dispoziția procurorului D.I.I.C.O.T. – B.T. Caraș-Severin, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin au efectuat activități în baza unei cereri de asistență juridică internațională, emisă într-o cauză instrumentată de autoritățile de aplicare a legii din Lyon, Franța.

Obiectul cauzei îl constituie un grup infracțional implicat în activități de trafic de persoane și proxenetism, care acționa pe teritoriul Franței.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au ridicat înscrisuri, sume de bani și arme albe.

De asemenea, autoritățile din Franța au emis mandate europene de arestare pentru șapte persoane.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara și Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

La activități au participat și jandarmi.

IPJ C-S

PS N.R.- Francezii anunta reținerea a 7 persoane. Românii – pauză, nimic! Ba, au spus de arme albe și ceva înscrisuri. Acum – ori sunt ,,mai cu moț” francezii, ori sunt mai slabi și mai opaci românii?! Ce să fie, ce să fie? Ghiciți varianta corectă a răspunsului. Am înțeles de la colegii de la București că în presa din Franța au apărut poze și filmulețe din timpul descinderilor și perchezițiilor, cu arestări de persoane. La noi, nu tu 2-3 poze, nu tu o filmare de 1-2 minute acolo, nimic – nimic! Suntem, de fapt, sunteți slabi, asta e! O poză și…atât. În rest, ciocu mic!

Comentarii

comentarii