Bărbat cu handicap dispărut de la domiciliu de o săptămână și căutat de sătenii din Brebu VIDEO

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unui bărbat de 39 de ani, care a plecat de la domiciliul din localitatea Brebu și nu a mai revenit până în prezent. Într-un comunicat al IPJ se spune că în data de 18 mai 2021, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Reșița, au fost sesizați de către fratele acestuia despre faptul că la data de 16 mai 2021, VARGA NICOLAE CRISTIAN a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

Bărbatul avea anumite probleme de natură psihică și obișnuia să își petreacă aproape toată ziua în zona magazinului din centrul satului Brebu. Acolo a fost și locul în care Varga Nicolae a fost văzut ultima data. Fiindcă de la data anunțării poliției – respective 18 mai și până în prezent nimeni nu făcut nimic, astăzi, mai mulți cetățeni s-au mobilizat pe facebook și s-au strâns în centrul comunei hotărâți să plece în căutarea bărbatului dispărut. Fratele acestuia, Petru Ciurar, a sunat la poliție și la jandarmerie, a sunat la 112 și a comunicat faptul că vor pleca în căutare. Li s-a promis sprijin de la ambele instituții, dar se pare că acesta a fost doar cu vorba. Nici un polițist sau jandarm nu a venit la Brebu, dat i-au susținut moral.

Localnicii s-au împărțit în mai multe echipe și au pornit căutările în jurul localității Brebu și a localităților învecinate, în zona gării, pe câmpurile din jurul satului, dar fără a-l găsi pe bărbatul dispărut. Polițiștii au garantat că vor porni căutările în cursul zilei de astăzi, cu sprijinul localnicilor din Brebu. Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112. Mediatizarea cazului s-a efectuat după obținerea acordului de mediatizare. Semnalmente: înălțime 1,60 m, păr negru tuns scurt, ochi căprui, constituție astenică, nebărbierit, prezentând o eczemă pe partea stângă a scalpului. La data plecării purta o geacă de piele de culoare neagră, pantaloni jeans de culoare neagră și cizme din cauciuc de culoare închisă.

Comentarii

comentarii