Bărbat de 41 de ani, găsit spânzurat la sălaș la Ramna, în ziua de Paști

Procurorii și criminaliștii nu au avut parte de liniște nici măcar în prima zi de Paști. Printr-un apel la 112, se anunța faptul că lângă localitatea Ramna, la un sălaș, a fost găsit un bărbat spânzurat de un salcâm.

La fața locului s-au deplasat echipele de cercetare formate din polițiști criminaliști care sub îndrumarea procurorului de caz, au început cercetarea și culegerea de date și informații. Bărbatul de 41 de ani din Ramna, Coriolan Achim, a plecat de acasă în dimineața zilei de vineri. El era divorțat de ceva ani de soție, avea un fiu de 18 ani și era o fire mai retrasă. Din această cauză locuia mai mult singur iar relațiile cu tatăl său și restul familiei, erau mai reci. Cu tatăl său nu mai vorbea de câțiva ani, cu toate că locuiau sub acelasi acoperiș.

Revenind la ziua de vineri, el a plecat la sălaș unde avea mai mulți stupi și de care se ocupa. El accesase fonduri europene cu care a făcut o afacere legata de albinărit. De fapt, aceasta era ocupația lui de bază: albinăritul. De atunci, nimeni nu mai știe nimic de el, nu a mai dat nici un semn de viață iar azi, a fost găsit de tatăl său spânzurat la sălaș.

Pe surse, am aflat că bărbatul avea unele probleme financiare fiind dator o sumă mare de bani și un proces pe rol. Tot pe surse am primit informația că asupra cadavrului, s-a găsit o sumă mare de bani. Probabil într-un acces de nebunie, Achim Coriolan a recurs la acest ultim gest. El s-a spânzurat cu lanțul câinelui căruia îi dăduse drumul. Fusese descoperit de tatăl său cu care nu vorebea de mai mulți ani.

Vom reveni cu amănunte.

Comentarii

comentarii