Bărbat de 73 ani găsit mort într-un canal pe Dealul Ciorii

Tragedie în familia unor reșițeni săraci din oraș. Capul familiei, un bărbat de 73 de ani, plecat în urmă cu câteva zile de acasă să mai caute câte ceva de lucru, nu s-a mai întors. Din nefericire, el a fost găsit mort într-un canal de vreo 3 metri vis a vis de benzinăria Dușan din Dealul Ciorii.
Iată ce spune poliția despre acest caz: ,,În după-amiaza zilei de 17 august a.c., Poliţia Municipiului Reşiţa, a fost sesizată cu privire la faptul că într-un canal situat pe strada 24 Ianuarie, se află cadavrul unui bărbat.
La faţa locului s-a deplasat o echipă de poliţişti care au găsit cadavrul unui bărbat în vârstă de 73 ani din Reşiţa.
Cadavrul a fost transportat la morgă unde medicul legist va stabilii cu exactitate cauzele decesului.”
Ce se știe clar este faptul că familia o ducea foarte greu și că bătrânul, la cei 73 de ani ai săi, merge pe la unii și pe la alții în zona Dealului Ciorii, și mai presta munci de șantier, în construcții, sau agricole. Omul nu refuza nimic din ce-i dădewau cei la care muncea; de la câțiva lei și până la alimente sau haine. El obișnuia să mai rămână și ca paznic de noapte pe unde mai găsea de lucru, sau, fiindcă lucra și zi – lumină, își găsea câte un culcuș și rămânea acolo 2-3 zile ca să evite efortul drumului spre casă.

Comentarii

comentarii