Bărbat dispărut de acasă acum 3 zile, găsit azi mort în albia râului Bârzava în zona Lend VIDEO

În această dimineață, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că un bărbat a fost găsit decedat în albie, pe malul râului Bârzava.

La fața locului, pe malul râului Bârzava, într-o zonă de vegetație, în apropierea imobilului nr. 15 de pe strada Scorușului, a fost găsit cadavrul unui bărbat în vârstă de 56 de ani, din Reșița, care plecase de la domiciliu în data de 16 decembrie, soția acestuia sesizând poliția despre dispariție, ieri, în jurul orei 16.

În urma sesizării, în cursul zilei de ieri, polițiștii au efectuat căutări și verificări la unități spitalicești, localuri publice, parcuri, gări, autogări, precum și în zone frecventate de bărbat, fără a fi găsit.

La examinarea sumară a cadavrului nu au fost identificate urme vizibile de violență. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, urmând a fi efectuată necropsia care va stabili cauza decesului.

De la surse demne de încredere am aflat că bărbatul de 56 de ani era căsătorit, avea o familie frumoasă cu soție, copii şi nepoţi și avea o căsnicie fericită. Este cunoscut ca un om serios, care nu are dușmani și nu a creat probleme nimănui. Omul ar fi plecat de acasă la o petrecere cu colegii și prietenii, dar nu a mai ajuns acasă. Familia a intrat în alertă fiindcă așa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată. Au anunțat poliția și au cerut ajutor pe rețelele de socializare.
Din păcate, deznodământul a fost crud. Cadavrul bărbatului a fost văzut azi în albia Bârzavei de un trecător de pe celălalt mal. La examinarea sumară a cadavrului nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Comentarii

comentarii

One thought on “Bărbat dispărut de acasă acum 3 zile, găsit azi mort în albia râului Bârzava în zona Lend VIDEO

  1. Ce trecator, ca eu cu colegul lui l-am cautat de Duminica si dimineața ne-am dus special sa continuam cautarile de unde am ramas si l-am gasit. Dar vi -a fost lene sa ma intrebati ca eram acolo..restul enadevart un prieten,tata si bunic

Comments are closed.