@Breaking newsPolitie

BĂRBAT DISPĂRUT, GĂSIT LA TIMP DE POLIȚIȘTI ȘI LOCALNICI

Polițiștii de la Poliția Municipiului Caransebeș s-au mobilizat pentru găsirea unui bărbat de 78 de ani, din comuna Constantin Daicoviciu, cunoscut cu probleme medicale, ce plecase de la domiciliu.

În zona localității de domiciliu au fost mobilizate imediat mai multe echipe de polițiști, în sprijinul cărora au venit și localnici, și, cu toții, timp de mai bine de 4 ore, au scotocit toate împrejurimile pentru găsirea bărbatului.

În jurul orei 14.30, bărbatul de 78 de ani a fost găsit într-o zonă acoperită de vegetație forestieră, în direcția căreia se îndreptase și câinele de urmă condus de un polițist criminalist de la Poliția Municipiului Caransebeș.

Ieri dimineață, bărbatul de 78 de ani plecase de acasă să se plimbe și, din cauza problemelor de sănătate, nu a mai știut să se întoarcă, intrând în zona împădurită în care a fost găsit.

Acesta a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru a fi evaluat și a i se acorda îngrijiri de specialitate.

În acest moment se află în afara oricărui pericol.

Astfel de evenimente arată cât de importante sunt mobilizarea imediată și implicarea comunității în situaţii limită ce țin de salvarea și ajutorarea persoanelor vulnerabile.

Comentarii

comentarii