@Breaking newsPolitie

Bărbat găsit mort în Muzeul de locomotive din Reșița VIDEO

Echipa din cadrul departamentului de Criminalistică a fost mobilizătă astăzi, în jurul orei 11.00, după ce în Muzeul de Locomotive din Triaj, a fost găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat.


Un bărbat de 63 de ani a fost găsit fără suflare în această dimineață în parcul de la Muzeului de Locomotive din Reșița. Conform polițiștilor, veniți la fața locului, bărbatul nu prezintă urme vizibile de violență. Trupul bărbatului a fost transportat la serviciul de medicină legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. 

„În această dimineață, la ora 10.45, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că în parcul din zona Muzeului de Locomotive din Reșița a fost găsit cadavrul unui bărbat. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, iar din primele cercetări s-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 63 de ani din Reșița. În urma examinării sumare a cadavrului, s-a stabilit că acesta nu prezintă urme vizibile de violență. Cadavrul bărbatului a fost transportat la serviciul de medicină legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Polițiștii continuă cercetările în acest caz, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița”, au transmis reprezentanții IPJ Caraș-Severin.


În zona Triaj, în urmă cu aproximativ o săptămână, la câteva sute de metri în zona stației de carburanți, a mai fost descoperit cadavrul unui bărbat în vârstă de 50 de ani din Reșița. Corpul neînsuflețit a fost transportat la medicină Legală.

Comentarii

comentarii