Barbat reținut pentru 24 de ore după ce a ucis si a părăsit locul accidentului

POLIȚIȘTII FAC CERCETĂRI ÎNTR-UN DOSAR PENAL PRIVIND UN ACCIDENT RUTIER CU O PERSOANĂ DECEDATĂ!
Polițiștii au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că, pe raza localității Vărădia, o persoană de sex masculin este în stare de inconștiență, în afara părții carosabile. Echipajul medical care s-a deplasat la fața locului a constatat decesul victimei, un bărbat de 42 de ani din localitate.

Polițiștii au identificat urme de frânare, ceea ce indica un accident de circulație urmat de fugă de la locul faptei. În urma investigațiilor a fost identificat conducătorul auto responsabil de producerea accidentului, un bărbat de 43 de ani din Vărădia. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv – fapt pentru care a fost condus la Spitalul Oravița unde i s-au recoltat două probe biologice.

În cauză se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 192 Cod Penal, părăsirea locului accidentului, în urma căruia a rezultat uciderea unei persoane, faptă prevăzută și pedepsită de art. 338 Cod Penal, conducerea unui autovehicul cu numere false de înmatriculare, faptă prevăzută și pedepsită de art. 334 Cod Penal.

Față de autor a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments