Barbatul baut si fara carnet a fost arestat VIDEO EXLUSIV

Barbatul baut si fara carnet a fost arestat. În cursul zilei de astăzi a fost dispusă masura arestării preventive pentru 30 de zile față de bărbatul de 41 de ani din Reșița cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

 

Remember

Mai exact, evenimentul rutier s-a petrecut pe Rândul trei. Autorul accidentului se pare că nu are permis auto şi era şi sub influenţa alcoolului. Iată ce spune unul dintre martorii acestui eveniment.  ,, În maşina se aflau trei bărbaţi, oameni cunoscuţi în cartier şi care nu au permis de conducere. Unul dintre ei – cel ce se pare că ar fi fost la volan, avea o alcoolemie 0,65 în aerul expirat când a fost prins de poliţişti. Maşina a lovit o femeie în vârstă de 78 de ani. Aceasta mergea pe drumul către cimitir. Vroia să meargă la mormântul soțului ei decedat de puţin timp. Maşina a intrat drept în ea. Nu i-a dat nici o şansă. Cei trei bărbaţi,  sunt de etnie rromă şi nu au permis auto. Ei circula destul de des fără permis pe strada Rândul 3 unde sunt mulți copiii şi oamenii în vârstă. In urma impactului, autoutilitara a cazut de la vreo 15 m, pe o strada situata mai jos.

Femei a fost transportată la SJU Reşita. Se pare că are cel puţin  3 coaste rupte iar una i-a perforat plămânul. De asemenea, are un hematom imens în zona capului. Se pare că are şi picioarele distruse şi sunt slabe şanse să scape cu viaţa”

Iată ce spune poliţia despre acest caz:

În această seară, pe str.Rândul Trei din Reșița, a avut loc un accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a două persoane.
Din primele cercetări, o femeie care circulă pe stradă în calitate de pieton, ar fi fost lovită de un autoturism care s-ar fi răsturnat într-o râpă de pe marginea drumului, iar la sosirea echipajului de poliție, nu se afla nicio persoană în mașina respectivă, sau la locul producerii evenimentului.

Femeia de 74 de ani a fost transportată la spital în vederea acordării de îngriji medicale. În urma investigațiilor, în scurt timp, polițiștii au identificat un bărbat din Reșița, bănuit că ar fi condus autoturismul în momentul producerii accidentului.

În autovehiculul implicat în eveniment, se aflau încă doi pasageri, dintre care unul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngriji medicale.

Femeie de 74 de ani lovita in plin in Dealul CRucii. Persoana bănuită că ar fi condus autoturismul în momentul producerii accidentului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0.62 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condusă la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, forma agravantă, conducere fără permis, părăsirea locului accidentului și conducerea sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Comentarii

comentarii