Bărbatul căutat pentru tentativă de omor a fost prins de polițiști

Bărbatul căutat pentru tentativă de omor a fost prins de polițiști. Bărbatul de 31 de ani din Oțelu Roșu, bănuit că la data de 24 februarie a.c. și-ar fi agresat fosta concubină cu un obiect tăietor înțepător, ca urmare a agresiunii aceasta fiind transportată la spital, a fost identificat de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Caraș-Severin și reținut, ieri, pe raza județului Brașov.Pe numele acestuia era emis un mandat de arestare preventivă în lipsă de către Tribunalul Caraș-Severin.

Astăzi, magistrații de la Tribunalul Caraș-Severin au confirmat propunerea Parchetului și au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului.

 

Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

 

În cauza respectivă se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor, ancheta fiind coordonată de către procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.

 

Bărbatul căutat pentru tentativă de omor a fost prins de polițiști. Acțiunea de ieri a fost realizată cu sprijinul polițiștilor de la Serviciul de Investigații Criminale de la I.P.J. Brașov, Serviciul Operațiuni Speciale Caraș-Severin și Biroul de Analiză a Informațiilor Caraș-Severin.

 

 

 

 

 

Comentarii

comentarii