Bătaie cu praştii şi maşini sparte pe Calea Caransebesului VIDEO

Un scandal monstru a izbucnit azi în jurul prânzului în zona căminelor din cartierul Calea Caransebesului din Reşita. În urma unor certuri mai vechi şi a amplificării stării conflictuale dintre mai mulţi cetăţeni cu membrii unei familii – vecini din zona – azi a izbucnit un scandal în urma căruia cel puţin două autoturisme au fost avariate. Acestea au fost lovite cu prăștiile de la etajul 4 al blocului din apropiere.

La faţa locului au sosit jandarmii şi poliţiştii care au făcut cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat acolo şi de la cine a început scandalul.

Scandal cu răngi, bate şi bolovani. Pe fondul unor conflicte mai vechi între locatarii imobilelor din zona căminelor, cunoscută sub denumirea de Catanga, două automobile au fost vandalizate.
Proprietarul unei maşini susţine că, în timp ce se afla la volan, a fost atacat de vecinii agresivi, maşina i-a fost spartă cu răngi şi bolovani. Oamenii din zona susţin că sunt terorizaţi frecvent de către agresori, care, se pare, ar face legea în zonă fără ca autorităţile să intervină.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie, criminalişti, jandarmi şi ambulanțe- mai ales că se vorbea şi de folosirea unei arme de foc. Au fost făcute verificări, măsurători şi poze, la locul incidentului şi, în funcţie de declaraţiile victimei şi cele ale martorilor, vor fi dispuse măsuri ulterioare.


VIDEO IN CURS DE ADITARE.

Comentarii

comentarii