Bătaie de joc la adresa reşiţenilor, pe banii lor VIDEO

De cum intri în scara unui bloc de locuinţe din Reşita, dar nu numai, te întâmpină un tablou cu care locuitorii s-au obișnuit: zeci de plicuri cu facturi puse grămadă pe trepte sau pe unde se găseşte. Asta în condiţia în care la nici 3 metri sunt cutiile poştale ale fiecărui destinatar. Şi mai grav este faptul că de multe ori, curierul ce aduce corespondenţa, nici măcar nu se mai oboseşte să intre în scara blocului: pur şi simplu plicurile sunt aruncate în scara blocului sau puse grămadă lângă uşă. Și vorbim aici de facturile de la internet, firmele de gaz şi curent electric ori de la bănci.

În loc ca fiecare destinatar să îşi ia plicul personal din cutia poştală, omul este obligat să ia la ,,lins” toate plicurile de pe scara respectivă. Şi în plus, nimănui nu-i convine ca vecinul să știe ce corespondenţa şi de la cine, primeşte el. Asta ca sa nu mai vorbim de citațiile sau comunicările primite de la Parchet, Tribunal sau alte instituții ale Statului. În cele mai bune cazuri, le gasesti la ușa blocului și constați că termenul de recurs sau apelare a trecut.

Bătaie de joc pe banii lor, la adresa reşiţenilor. Ca să nu existe confuzii, nu ne referim aici la ,,poștașul” cartierului – angajaţii Poștei Române. Este vorba de așa zisele servicii prestate de unele firme ce au ca activitate şi serviciile de curierat. Poate aude cineva, poate se sesizează și Protecția Consumatorului, sau poate, sunt eu și vecinii mei mai pretențioși fiindcă nu știu pe nimeni care să i sesizat această anomalie. Și încă ceva – nu uitați că aceste servicii de proastă calitate le plătim tot noi. Serviciul de expediere a facturilor prin poștă se plătește de către abonat.

Comentarii

comentarii