@Breaking newsActualitate

Bătaie între elevi în fața școlii la Oțelu Roșu

Polițiștii de la Poliția Orașului Oțelu Roșu au fost sesizați de către directorul unei unități de învățământ din oraș despre o altercație izbucnită între elevi.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că ieri, în jurul orei 14.00, după terminarea orelor de curs, între 4 tineri cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, elevi la două unități școlare din oraș, ar fi izbucnit un conflict spontan, unul dintre aceștia fiind agresat fizic, conflictul derulându-se pe stradă, în proximitatea unei unități școlare.

Toți cei implicați au fost invitați la sediul poliției, împreună cu reprezentanții legali, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și dispunerea de măsuri legale.

Aceștia au fost sancționați contravențional conform prevederilor Legii nr.61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și a liniștii publice.

Până la acest moment, în cauză nu a fost depusă plângere penală, reprezentanților minorilor fiindu-le adus la cunoștință totodată faptul că au posibilitatea de a depune plângere în termen de 3 luni de la data săvârșirii faptei.

De asemenea, a fost informată conducerea unităților școlare, iar polițiști de la Biroul Siguranță Școlară al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin continuă verificările în acest caz.

Comentarii

comentarii