Bătaie între elevi în fața școlii la Oțelu Roșu

Polițiștii de la Poliția Orașului Oțelu Roșu au fost sesizați de către directorul unei unități de învățământ din oraș despre o altercație izbucnită între elevi.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că ieri, în jurul orei 14.00, după terminarea orelor de curs, între 4 tineri cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, elevi la două unități școlare din oraș, ar fi izbucnit un conflict spontan, unul dintre aceștia fiind agresat fizic, conflictul derulându-se pe stradă, în proximitatea unei unități școlare.

Toți cei implicați au fost invitați la sediul poliției, împreună cu reprezentanții legali, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și dispunerea de măsuri legale.

Aceștia au fost sancționați contravențional conform prevederilor Legii nr.61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și a liniștii publice.

Până la acest moment, în cauză nu a fost depusă plângere penală, reprezentanților minorilor fiindu-le adus la cunoștință totodată faptul că au posibilitatea de a depune plângere în termen de 3 luni de la data săvârșirii faptei.

De asemenea, a fost informată conducerea unităților școlare, iar polițiști de la Biroul Siguranță Școlară al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin continuă verificările în acest caz.

Comentarii

comentarii