Bătrân de 73 de ani in comă după ce a fost lovit de un tânăr de 25 de ani la Strandul din Moroasa VIDEO

Un bărbat de 73 de ani, administratorul unui ștrand din Reșița, se află în acest moment în coma, pe un pat de spital din Istanbul. Viața omului atârnă de un fir de ață și este în această stare după ce în data de 8 august, a fost lovit cu sălbăticie de un tânăr de 25 de ani. Aceste  lucruri s-au întâmplat la Reșița, la locul său de muncă.

Conflictul a izbucnit aproape spontan în momentul în care administratorul – omul de 73 de ani, i-a interzis tânărului să intre în perimetrul ștrandului cu alimente și băuturi aduse din afară. Acest lucru este interzis prin regulamentul de ordine interioară al ștrandului – regulament afișat la loc vizibil.

Tânărul ar fi avut două sacoșe cu băuturi și alimente cu care voia să intre în incinta ștrandului pentru a sărbători ziua unei rude . Administratorul i-a spus că nu are voie să facă acest lucru, tânărul a devenit recalcitrant și a început să-l injure pe bărbatul în vârstă. Ba mai mult, în momentul în care a ieșit pe poarta ștrandului, acesta l-a lovit pe bătrân cu pumnul în față, moment în care acesta a căzut la pământ. Și ca să arate el cât este de tare, l-a lovit pe om și cu piciorul în cap.

Bietul om a rămas inconstant la pământ, iar tânărul, realizând ce a făcut, a urcat în mașină și a fugit de la locul faptei. Toată această întâmplare care a durat câteva fracțiuni de secundă, a fost înregistrată de camerele de supraveghere alte ștrandului.

Omul a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la UPU Reșița. Medicii l-au stabilizat pe bătrânul aflat în stare de coma și l-au trimis cu elicopterul la Spitalul Județean din Timișoara unde în urma investigațiilor, omul a intrat imediat în sala de operație suferind o intervenție chirugicală pe creier. Cu toate acestea, bărbatul de 73 de ani, nu și-a revenit din starea de coma și la solicitarea familiei, omul a fost transportat cu un avion privat la o clinică din Istanbul, loc în care se află și acum.

  Între timp, tânărul agresor a fost prins de poliție și introdus în arest pentru 24 de ore. A doua zi, acesta a fost dus în fața judecătorului care a decis ca acesta să râmână în arest prevenit pentru 30 de zile. Pe numele său a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru lovire.

Comentarii

comentarii

One thought on “Bătrân de 73 de ani in comă după ce a fost lovit de un tânăr de 25 de ani la Strandul din Moroasa VIDEO

Comments are closed.