Bătrâna accidentată la Oravița, a murit în această dimineață sau, români – rugați-vă să fiți sănătoși că la spital este foarte greu

Accident-rutier-strada-Eftimie-Murgu-din-Oravita-e1403284508781-768x317Un accident rutier a avut loc vineri, 6 iunie, pe strada Eftimie Murgu din Oravița, o bătrâna fiind lovită de un autoturism, în timp ce încerca să traverseze strada.
Din declarațiile martorilor, bătrâna, în vârstă de 84 de ani, s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii, prin loc nemarcat şi nesemnalizat pentru trecerea pietonilor, fiind acroșată de către un autoturism marca Logan. Victima a fost transportată de urgența de către un echipaj SMURD la Spitalul din Oravița. În urma primelor investigații, bătrâna era în stare de șoc și a suferit un traumatism cranio-cerebral, dupî care a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, pentru investigații de specialitate.
Ea a rămas internată la Spitalul Județean până joi când, în confortmitate cu noul cod medical de procedură, femeia în vârstă de 84 de ani, a fost externată din Spitalul Județean din Reșița. Asta se întâmpla joi 12 iunie. Încă de vineri, 13 iunie, starea victimei s-a agravat, adică – imediat după externare. Cu toate că fusese victima unui accident rutier, cu toate că suferise traumatisme severe la cap și la coloana vertebrală, bătrâna nu a mai fost reinternată în spital – noul cod de procedură interzice asta, deci medicii nu au nici o vină. Trupul secătuit de vârstă și de accident, nu a mai rezistat iar femeia a decedat în această dimineață.
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor legale.


voceaoravitei.ro

Comentarii

comentarii