Bazele sportive de la Clubul Sportiv Municipal din Reșița vor fi reabilitate VIDEO

Veste bună pentru iubitorii sportului! Bazele sportive de la Clubul Sportiv Municipal din Reșița vor fi reabilitate. Printre obiectivele care vor fi reabilitatea se numără stadionul de atletism şi terenul de minifotbal.
Bazele sportive ale Clubului Sportiv Municipal vor avea o nouă faţă. Aceste intrând într-un proces de reabilitare. La stadionul de atletism se va reface pista, iar terenul de minifotbal de la CSM, va funcționa foarte curând cu nocturnă.

“În ceea ce privește reabilitarea bazelor sportive, ca o primă prioritate, în zilele următoare, vom începe refacerea pistei de atletism, completarea cu zgură și refacerea planeității pistei. Urmează terenul de minifotbal. Am primit o donație, iar sistemul de iluminat va avea nocturnă. Tot acolo vom reabilita gardul de împrejmuire și porțile de fotbal, urmând să-l redăm, în cel mai scurt timp iubitorilor de mișcare și de fotbal. În ceea ce privește stadionul de atletism, am vrea să menționăm că, pista este pusă la dispoziția iubitorilor de alergare, dar cu singura condiție ca, în momentul în care timpul nu este favorabil, să încerce să evite alergarea, pentru că pista totuși este de zgură și este moale și se ajunge la distrugerea ei”, a declarat directorul Clubului Sportiv Municipal din Reșița, Rusalin Fîc.

Iubitorii de mișcare vor avea la dispoziție pentru a face mișcare, două baze sportive, reabilitate, cu precizarea din partea conducerii CSM-ului, să aibă grijă de ele și să le folosească doar atunci când vremea permite acest lucru.

Comentarii

comentarii