Beat si drogat la volan, a provocat un accident pe B-dul Republicii

Beat si drogat la volan. Miercuri seara, în jurul orei 20.00, un tânăr de 21 de ani din Reșița, aflat la volanul unui autoturism, a provocat un accident de circulatie pe B-ld. Republicii. Testat cu aparatele din dotarea politistilor, rezultatul a aratat ca acesta se afla sub influența alcoolului, dar și a altor substanțe. Din fericire, accidentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

La testarea cu aparatul etilotest a tânărului, a rezultat o concentrație de 0,66 mg/litru alcool pur în aerul expirat, iar după conducerea la unitatea spitalicească în vederea recoltării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei, tânărul de 21 de ani a fost testat și pentru prezența substanțelor psihoactive, rezultatul fiind pozitiv la una dintre substanțe.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Beat si drogat la volan. Față de tânărul de 21 de ani din Reșița a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței cu propunere legală. In cursul zilei de astăzi, a fost dispusă măsura controlului judiciar pe 60 de zile față de bărbatul de 21 ani, reținut miercuri seara.

Comentarii

comentarii