Bergenbier S.A. se alătură Crucii Roșii România în sprijinirea oamenilor

Dragi colegi,

Bergenbier S.A. se alătură inițiativei angajaților și partenerilor companiei de a sprijini personalul medical din linia întâi și susține eforturile Societății Naționale de Cruce Roșie din România. Mai exact, de a oferi unităților sanitare de pe întreg teritoriul României, materiale de strictă necesitate în tratarea persoanelor infectate COVID-19.

În aceste vremuri tulburi, optimismul trebuie să rămână mereu cu noi. Din el ne luăm energia când suntem în Linia Întâi în teren, în magazine, în Fabrică; cu optimism se alimentează și medicii, asistentele, cei care luptă în Linia Întâi cu pandemia. Și tot din optimismul nostru vine speranța că împreună vom traversa aceasta perioadă, mai puternici și mai uniți.

Colegii noștri, angajați ai Bergenbier S.A., cât și Partenerii noștri din toată țara, ne-au transmis dorința și intenția lor de a ajuta. Această dorință este în sufletele tuturor încă din prima clipă. E naturală, e în firea noastră. Vine din Linia Întâi, pentru Linia Întâi!

Astfel, am asigurat suport pentru deschiderea fondului Familiei Bergenbier și ne alăturăm astfel campaniei de SMS și de donație pentru a sprijini Crucea Roșie Română în a își continua eforturile de pune la dispoziția cadrelor medicale și serviciilor de urgență din România, toate materialele necesare pentru a-i proteja și a-i ajuta. Bergenbier S.A. se alătură inițiativei colegilor noștri, angajați ai companiei și va participa printr-o donație de deschidere a fondului Familia Bergenbier.

Vă încurajez să dați mai departe vestea, să contribuiți atât cât se poate, nu e niciodată prea puțin pentru a face mult. Din banii strânși, Crucea Roșie își va putea continua eforturile de pune la dispoziția cadrelor medicale și serviciilor de urgență din România toate materialele necesare pentru a-i proteja și a-i ajuta.

Donațiile pot fi făcute atât printr-un SMS la 8827 cu textul AJUT – valoare 2 euro, cât și prin transfer bancar direct în contul Crucii Roșii Române: RO59BRDE410SV24517324100, cont deschis la BRD – Agenția Piața Romană – detalii transfer bancar: Familia Bergenbier.

Vă mulțumesc încă o dată pentru toată energia bună pe care am primit-o de la voi, atât eu cât și colegii din CLT. Să continuăm să fim încrezători că nu mai avem mult de așteptat până să bem o bere împreună. Până atunci, aveți grijă de voi, rămâneți sănătoși și haideți să ajutăm!

Mihai Voicu – Director general

Comentarii

comentarii