Bicicletele la mare cautare la Resita VIDEO

Bicicletele la mare cautare la Resita. Odată cu ieșirea din starea de urgență, reșițenii au simțit nevoia să se destindă și să facă puțină mișcare. Așa că una dintre metodele cele mai la îndemână, este bicicleta. Câteva zeci de biciclete au fost puse la dispoziție prin sistemul Bike sharing și pentru că au foarte mult succes, autoritățile doresc să dubleze numărul lor. 

În Reșița se pot împrumuta 60 de biciclete prin sistemul bike sharing, însă numărul lor pare să fie insuficient. Odată cu ieșirea din izolare și odată cu venirea vacanței, bicicletele amplasate în diverse puncte al municipiului sunt tot mai utilizate de adolescenți. Tineri sau iubitori ai mișcării în aer liber. Așa că, primăria are în plan să dubleze numărul acestora.

Bicicletele sunt foarte solicitate, iar reșițenii le împrumută pentru a se plimba singuri sau cu prietenii, pentru a face mișcare sau pentru a ajunge mai repede la lucru.

Bicicletele la mare cautare la Resita. Transportul prin intermediul bicicletelor, poate fi o alternativă la transportul în comun, încurajând totodată mișcarea și sportul. Sistemul de Bike Sharing are ca scop principal utilizarea bicicletei ca variantă de mobilitate ecologică, din punct de vedere al reducerii emisiilor de carbon, reprezentând totodată și o diversificare a modului de a petrece timpul liber, atât pentru locuitorii municipiului cât și pentru vizitatori.

Comentarii

comentarii