Bilant tragic – Cinci oameni in spital! Trei in stare grava in urma accidentului de ieri EXCLUSIV VIDEO

Circulaţia a fost închisă aseară pe DN58B Reşita – Timişoara mai bine de două ore. În apropiere de Reşita, în jurul orei orei 16, pe fondul unei ploi ușoare, a avut loc un accident în care au fost implicate 3 maşini, iar în urma evenimentului, au rezultat 5 victime spitalizate, dintre care trei în stare foarte gravă.

Din primele cercetări a rezultat că șoferul unui autoturism în care se aflau 4 ocupanți – 2 adulți și 2 minori care se deplasa dinspre Reșița spre Bocșa, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și într-o curbă periculoasă la dreapta, a pătruns pe contrasens și a lovit frontal un alt autoturism în care se aflau 3 persoane adulte. Maşina a fost aruncată în vârtej pe şosea – moment în care a fost lovită de un al treilea autoturism.

În acesta se aflau trei bărbați majori şi o faţă de 16 ani. Aceştia au fost şi ei răniţi şi au ajuns la spital. În urma impactului, cinci persoane au rămas internate în spital. Culmea este ca şoferul care a provocat accidentul, spune că nu a avut mai mult de 50 de km la oră. De asemenea, omul mai spune că asfaltul este foarte alunecos în zona respectivă- asta în urma mai multor accidente rutiere ce au avut loc acolo de-a lungul timpului, dar nimeni nu a intervenit pentru a spăla carosabilul de uleiurile si carburantii scursi pe carosabil.

O persoană a rămas încarcerată și a fost scoasă de pompierii militari din mașina tamponată. La fața locului au fost prezente mai multe echipaje ale serviciului de ambulanță. Circulaţia a fost oprită mai bine de două ore – coada de maşini întinzându-se pe mai bine de 5 km pe ambele sensuri de la locul accidentului.

Comentarii

comentarii

Comentariile sunt închise.