@Breaking newsAdministratie

Biserică in pericol de a fi strivita de copaci la Resita

Biserica – – Casa de rugăciune – pusă în pericol de o alunecare de teren în urma ploilor. Ploile abundente din această primăvară au creat și generat o serie de probleme și necazuri. Paleta efectelor nedorite a mers de la viituri și inundații și până la alunecări de teren.


În cartierul Mociur din marginea Reșiței, apa de ploaie s-a infiltrat în sol într-o asemenea cantitate încât terenurile în pantă au început să o ia la vale. În urmă cu două zile, o bucată de deal a acoperit o jumătate de casă la Secu, iar la Reșița, o bucată de drum a luat-o la vale cu tot cu un stâlp de energie electrică de la uzina de apă.


Aseară, o bucată de deal acoperită de pădure, a luat-o la vale și s-a oprit lângă peretele unei biserici neoprotestante. Mai mulţi copaci s-au aplecat periculos peste acoperiș riscând să-l distrugă.


La fața locului au fost solicitați prin 112 pompierii militari care au trecut la eliminarea pericolului Copacii au fost eliminați, iar în cursul zilei de azi, o echipă de experți v-a cerceta zona și v-a stabili dacă această biserică mai poate fi folosită în siguranță.

Comentarii

comentarii