BMW de fite, dar cu acte false

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche au descoperi în trafic un autoturism marca “BMW” pentru care soferul a prezentat un I.T.P.-ul fals.

Ieri seară, poliţiştii de frontieră au oprit pentru control un autoturism marca “BMW”, în apropierea localităţii Moldova Veche, la volanul căruia se afla conducătorul auto ŞTEFAN C., în vârstă de 56 ani, cu domiciliul în judeţul Caraş-Severin. După verificarea documentelor de identitate ale şoferului, lucrătorii noştri i-au solicitat bărbatului să prezinte la control şi actele autoturismului pe care îl conducea. În urma cercetărilor efectuate asupra documentelor autovehiculului, poliţiştii de frontieră au descoperit că I.T.P. – ul autoturismului înmatriculat în Spania este fals total. Drept urmare, persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals,

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche au descoperi în trafic un autoturism marca “BMW” pentru care soferul a prezentat un I.T.P.-ul fals.

Ieri seară, poliţiştii de frontieră au oprit pentru control un autoturism marca “BMW”, în apropierea localităţii Moldova Veche, la volanul căruia se afla conducătorul auto ŞTEFAN C., în vârstă de 56 ani, cu domiciliul în judeţul Caraş-Severin. După verificarea documentelor de identitate ale şoferului, lucrătorii noştri i-au solicitat bărbatului să prezinte la control şi actele autoturismului pe care îl conducea. În urma cercetărilor efectuate asupra documentelor autovehiculului, poliţiştii de frontieră au descoperit că I.T.P. – ul autoturismului înmatriculat în Spania este fals total. Drept urmare, persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals, ne-a informat agentul principal Alina Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră din Caraș SEverin.

.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments