BMW facut praf de o Alfa Romeo la Coltan VIDEO

Grav accident de circulaţie pe DN58B, drum ce leagă Reşita de Timişoara. Accidentul a avut loc în dreptul localităţii Coltan pe o porţiune de drum perfect dreaptă. Un autoturism marca Alfa Romeo Giulia de fabricație 2017 s-a angajat în depăşirea unei coloane de maşini. Neasigurându-se corespunzător, în timpul manevrei de depăşire, autoturismul a acroşat spatele unui BMW care circulă regulamentar.

Impactul a schimbat traiectoria autoturismului care a ajuns în șanțul din marginea brumului, după care a intrat pe contrasens şi s-a oprit. În autoturism se aflau 3 tineri – şoferul şi doi pasageri – din Reşita care se îndrepta spre Timișoara. Toți trei au fost preluați de echipajele de ambulanță sosite la fața locului după ce alți șoferi i-au scos din mașina și au sunat la 112. Maşina a fost grav avariată fiind bună acum doar pentru piese de schimb sau fier vechi.
https://www.facebook.com/birtea.ionutz/videos/1743007705760237/?t=21
Autoturismul care a lovit din spate şi a provocat accidentul, a scăpat relativ ușor. Acesta are doar partea din dreapta avariată iar cei doi ocupanți ai mașinii, şoferul și o femeie, au scăpat teferi.

Traficul a fost oprit pe un sens mai bine de o oră, în zonă circulându-se dirijat de către un poliţist. Șoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest iar rezultatul este negativ. Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare din culpă.

Comentarii

comentarii

Comentariile sunt închise.