,,Bomba biologica” dezamorsata la Caransebes – URMĂRIT NAŢIONAL, DEPISTAT DE POLIŢIŞTI

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din municipiul Caransebeș au depistat un bărbat, care era urmărit național. Acesta este grav bolnav de o anumită boală și, fiindcă reprezintă un adevărat pericol pentru oamenii sănătoși din jur, era obligat să se trateze – gratuit- de boala de care suferea. Numai că, în loc să meargă la medic pentru a ajunge într-un sanatoriu – așa cum adecis Instanța de judecată, el a preferat să vagabondeze prin țară pe la rude și cunoștințe care habar nu aveau de pereicolul ce-i paște.

La data de 10 octombrie a.c., poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din municipiul Caransebeș au depistat pe strada Colonia Balta Sărată din Caransebeș, un bărbat de 25 de ani, dat în urmărire la nivel național din 2015, de către I.P.J. Sălaj.

Bărbatul a fost urmărit întrucât nu a respectat Sentința Penală nr. 260 din 07.10.2015 a Judecătoriei Zalău prin care s-a dispus măsura de siguranță a internării medicale, până la însănătoșire sau până la obținerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol.

Bărbatul a fost escortat de polițiștii din Caransebeș și predat Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sălaj.

Comentarii

comentarii