UPDATE 6 morti si 50 de raniti Breaking NEWS: Atentat în LONDRA. Cel puțin 20 de victime VIDEO LIVE

UPDATE 6 morti si 50 de raniti

O camionetă albă a intrat într-o mulțume de oamnei de pe celebrul London Brigde. Sunt cel puțin 20 de victime, scrie BBC.

ACTUALIZARE, 01:22 – Puteți urmări imagini LIVE din LONDRA mai jos.

Actualizare, 01:16 – 3 tineri sunt înjunghiați în zona gâtului. Poliția va face declarații în scurt timp. Puteți afla noutățile despre atentatul din Londra de AICI.

Actualizare, 01:12 – Cristian Tudor Popescu comenteaza la DIGI24 LIVE. Atacatorii vor ca lumea să creadă că trebuie să trăiască în teroare.  

Este foarte puțin probabil să fie un accident”, a declarat, la Digi24, jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Acesta a reamintit că, după atentatul de la Manchester, au existat avertismente conform cărora vor mai urma atacuri teroriste.

Actualizare, 01:09 – Cristian Tudor Popescu spune că este un asasinat în masă.

Actualizare, 01:07 – O persoană a intrat într-un restaurant și a înjunghiat două persoane.

Actualizare, 01:05 – Nu este foarte clar până în acest moment care este bilanțul victimelor al incidentului din Londra. Poliția încă nu a clasificat incidentul ca un atentat terorist. Este posbil să fie doar un accident.

Actualizare, 01:01 – Poliția le cere oamenilor să nu se apropie de zona securizată. 5 persoane au fost duse de urgență la spital, ale câteva ar fi fost înjunghiate.

Actualizare, 00:56 – Presa britanică vorbește din atac terorist, la doar cateva saptamani de la atentatul în care și-a pierdut viața o româncă. Unele surse spun ca unele persoane au fost înjunghiate.

Actualizare, 00:53 – Conform unor martori la fața locului au fost trase focuri de arma.

Atentatul din inima Londrei vine cu doar o zi înaintea concertului caritabil de strângere a fondurilor pentru atentatul din Manchester.

Actualizare, 00:50 – Atacatorul a fost prins de poliție

Incident la London Bridge: Un microbuz a lovit mai multe persoane

Un microbuz de culoare albă a lovit mai multe persoane în apropierea staţiei London Brigde, mai multe echipaje de poliţie şi salvare venind la faţa locului şi izolând zona, relatează BBC

Un martor a relatat că o camionetă albă a intrat într-un grup de 20 de oameni.

La volan s-ar fi aflat un bărbat, iar maşina mergea cu peste 80 de kilometri la oră.

Poliţia susţine că este vorba despre un incident serios şi 10 echipaje s-au deplasat la locul incidentului.

Alt martor a spus că au fost auzite şi focuri de armă.

Citeste tu mai multe si pune-te la curent cu un clik aici: https://huff.ro/stiri/externe/breaking-news-atentat-londra-cel-putin-20-de-victime-128274

Comentarii

comentarii