EXCLUSIV Grav accident de circulație cu patru victime pe E70

acc cap de podUn grav accident de circulație a avut loc duminica în jurul orei 15 pe DE 70 în apropierea comunei Cornea.

Un autoturism care venea dinspre Oltenia s-a izbit violent de un cap de pod la intrarea în comuna Cornea. În autoturism se aflau patru femei- dintre care două au fost grav rănite. Celelalte două, s-au ales doar cu contuzii și capete sparte fără a fi necesată transportarea lor la spital. Deocamdată.
O bătrână de 75 de ani a fost preluată de o mașină Stației de ambulanță din Herculane după ce doctorul de gardă al echipajului, Ionuț Glescu, a stabilizat-o. Cealaltă victimă, o femeie de 52 de ani, a primit îngrijirile medicale de la un echipaj al Stației de ambulanță de la Domașnea după care, ambele mașini au pornit în viteză spre Spitalul de Urgență din Caransebeș.
Din primele cercetări, se pare că șoferița aflată la volanul mașinii, din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului, a intrat în derapaj și s-a izbit de capul de pod. Primii care au intervenit au fost ceilalți șoferi aflați în trafic, cei care au și scos victimele din mașina grav avariată.
Circulația a fost îngreunată pentru mai bine de o oră pe DE70- sensul spre Caransebeș, timp în care au intervenit echipajele medicale după care polițiștii au făcut măsurătorile de rigoare.
Polițiștii au dirijat traficul pe un singur fir și astfel, circulația nu a fost oprită.

Comentarii

comentarii

One thought on “EXCLUSIV Grav accident de circulație cu patru victime pe E70

  • 5 februarie 2013 la 19:18
    Permalink

    domasnenii vorbesc ca in masina erau 4 ciori si-au vrut sa treaca in zbor apa.

Comentariile sunt închise.