BREAKING NEWS EXCLUSIV UPDATE Percheziții și descinderi la Moldova Nouă – DIICOT și IJP acționează încă din zori pe malul Dunării

descinderi santaj 1UPDATE ora 8
Polițiștii au instituit filtre pe principalele drumuri din zonă. AStfel, mașinile aflate în trafic sunt oprite pentru control în Moldova Nouă, la Pojejena și în zona Naidăș. Sunt informații precum că în această ,,afacere” ilegală, ar fi implicat și un polițist de frontieră din Moldova Nouă. Tot pe surse am aflat că întreaga activitate din zonă era coordonată de un ,,cap” al rețelei.

Cel puțin 10 percheziții sunt în plină desfășurare la Moldova Nouă. Procurorii DIICOT și specialiștii de la IJP Caraș Severin și Timiș, au în vizor mai muți dealeri și consumatori de droguri din zonă.
Drogurile – în principal canabis, etnobotanice și extazy, erau procurate din afară, aduse în țară, după care erau distribuite prin rețele formate din consumatori și tineri cu sume de până la 60 de lei gramul. Aceștia erau de mai multă vreme în vizorul polițiștilor care au cules informațiile și au acționat la momentul oportun. O parte din ,,etnobotanice” erau procurate și aduse de la Timișoara.
Vom reveni cu amânunte.

Comentarii

comentarii