BREAKING NEWS PERCHEZIŢII LA SUSPECŢI DE EVAZIUNE FISCALĂ, IN VIZOR MARILE DEPOZITE DE PE TIMOȘORII

descinderi la poartaPoliţiştii cărăşeni efectuează în această dimineaţă percheziţii la sediile mai multor societăţi comerciale, suspectate de evaziune fiscală în urma căreia s-ar fi creat un prejudiciu de 1.000.000 de lei.

La data de 4 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, efectuează 9 percheziţii (7 în judeţul Caraş-Severin şi 2 în Timiş) la sediul unor societăţi comerciale.Activităţile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin. Prejudiciul estimat este de aproximativ 1.000.000 lei.La acţiune participă 50 de poliţişti, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin urmând a fi aduse pentru audieri 15 persoane.

În cauză s-a beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Un comentariu la „BREAKING NEWS PERCHEZIŢII LA SUSPECŢI DE EVAZIUNE FISCALĂ, IN VIZOR MARILE DEPOZITE DE PE TIMOȘORII

  • 4 octombrie 2013 la 21:58
    Permalink

    Pana cand nu voi vedea arestati la Portul Basescu-Sud, Agigea si pe seful lor Piratul, nu am incredere in actiunile populiste ale DNA. Am vazut cum vamesii sunt liberi, nasii de tren liber, care au jefuit CSM, liberi! Ori de cate ori cineva este arestat, in locul lui apare un sustinut politic mai hot, mai lisit de scrupule mai racordat la sistemul national de coruptie supervizat de la Cotroceni, direct! Nu pot sa nu va explic aceste fapte pe care vi le baga DNA ca fiind autentice. Cat costa un job bine platit la Stat? Oricare dintre voi sa intre si sa-mi raspunda ca are jobul la Stat pe baza de concurs, ca nu este in partid, ca a muncit onest si merita ca el sa fie seful, nu unul care a muncit la acel Departament ani de zile si a trait din salariul sau.

Comentariile sunt închise.