BREAKING NEWS Sistemul de plată cu cardurile Visa a picat în mai multe state europene

Plățile cu cardul Visa au picat în zona europeană, a anunțat compania. Cardurile Visa nu funcţionează nici în România. Probleme tehnice au fost semnalate în Marea Britanie şi în numeroase alte ţări europene, multe tranzacţii în care au fost utilizate carduri Visa fiind blocate.

Clienţii au raportat probleme la plăţi cu carduri Visa în magazine şi benzinării. În momentul de faţă, amploarea problemelor nu se cunoaşte.

Nivelul perturbării este neclar, dar clienți din întreaga Europă s-au plâns că nu au putut face tranzacții, transmite BBC. Compania a comunicat că suferă din cauza unei defecţiuni tehnice şi că investighează cauza.

”În prezent are loc o întrerupere a serviciilor. Acest incident împiedică unele tranzacţii din Europa”, informează compania.

Numeroși clienţi Visa din Europa s-au plâns pe rețelele de socializare că plăţile nu le sunt acceptate în magazine sau benzinării.

Retragerile de bani de la bancomate funcționează în continuare. Gravitarea fenomenului nu este deocamdată cunoscută. Cei mai mulți utilizatori care se plâng pe Facebook sau Twitter susțin că nu pot folosi cardurile Visa. Cele mai întâlnite probleme, și cele mai grave, sunt în mediul offline, la magazine sau servicii.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments