Breaking News Viceprimar nou la Oravița, funcția este ocupată de o femeie

De azi de la ora 14, orașul Oravița are un nou viceprimar.
Consilierii locali s-au adunat în ședință și printre altele, un punct de pe ordinea de zi a cuprins alegerea unui nou primar în urma înlocuirii domnului Nicu Tudor de la PNL.
Cei 17 consilieri prezenți la ședință au avut de ales între cele două candidaturi: din partea PSD – doamna Lorena Ion și un alt candidat din partea PPDD.
În urma votului, cu 10 opțiuni pentru, în funcția de viceprimar al Oraviței, a fost desemnată doamna Lorena Ion din partea PSD.
Domnia sa este la primul mandat de consilier local, are 36 de ani, este căsătorită și are două fetițe.
,,Am încredere în capacitatea de muncă și mai ales de acțiune a doamnei viceprimar. Este o persoană tânără, dinamică, cu inițiativă și mai ales, foarte activă în toate acțiunile Primăriei și ale orașului. Doamna este un bun economist, are pregătire profesională bună și este un bun organizator. Am încredere că va face treabă bună” a spua primarul orașului, Costel Ursu.
,,Mai vreau să scor în relief că Oravița este un bun exemplu, poate cel mai bun, în ceea ce privește egalitatea de șanse între bărbați și femei. Nu uitați că la noi, consilierii locali din partea PSD, în număr de 6, are în componență 3 femei și 3 bărbați. Este adevărat, acum ni s-a mai adăugat un coleg nou ce a venit de la PDL, dar încă odată, sunt sigur că alegerea doamnei Lorena Ion în această funcție, este un câștig pentru oraș” a mai spus primarul Ursu.
Redacția InfoCS îi urează succes noului viceprimar și, să auzim numai de bine.

Comentarii

comentarii