BREAKING NEWS VIDEO ORAȘUL OTELU ROSU FARA GAZ METAN

O avarie la sistemul de alimentare a orașului Oțelu Roșu cu gaz metan, a lăsat orașul în întregime fără gaz metan și aproape 90% fără căldură.

[youtube id=”gmhbBqi5fVY”]

Primarul orașului, Luca Mălăiescu, a fost anunțat de avarie de directorul zonal de la EON. Edilul a convocat Comandamentul Orașului pentru Situații de Urgență. În urma unei scurte ședințe, s-a luat decizia ca mașinile poliției locale precum și alte mașini ale primăriei, să anunțe pe străzi prin megafon, populația orașului.

Operațiunea se desfășoară continuu și se va încheia la miezul nopții. Având în vedere că la Oțelu Roșu, în ultimii 10 ani au avut loc două explozii pricinuite de gazul metan, este de înțeles măsura luată de autorități.

,, Am anunțat oamenii, am folosit megafoanele, s-a mers pe toate străzile din oraș și credem că toată lumea a aflat despre avarie. Chiar dacă se repară avaria în această noapte, am luat decizia ca realimentarea cu gaz să fie reluată abia dimineață, pe zi, când toată lumea este trează. Din fericire, copiii sunt în vacanță. O situație mai specială va fi la Spitalul Orășenesc unde avem copii și adulți internați. Acum am venit de la spital de la o întâlnire cu medicii și am căutat soluții pentru a încălzii saloanele și cabinetele medicale” a declarat pentru InfoCS primarul orașului, Luca Mălăiescu.

La Oțelu Roșu, aproape 90% din populație se încălzește cu gaz metan iar la miezul noptii, la Otelu Roșu erau deja -12 grade Celsius.

Echipele Eon lucrează la remedierea avariei.

Vom reveni cu noi informații.

Comentarii

comentarii