BREAKINK NEWS Accident mortal la Combinatul Siderurgic TMK Reșița

Grav accident de muncă la sectorul de vidare de la cuptorul cu turnare continuă din cadrul Combinatului TMK Reșița. Un bărbat de aproximativ 50 de ani din Hunedoara, lucra la o înălțime de aproximativ 20 de metri la repararea și remedierea unor probleme din zona respectivă a sectorului de vidare. Cert este că la un moment dat, el s-a dezechilibrat și a căzut pe cimentul halei decedând pe loc. Tragedia s-a petrecut în jurul orei 17:30, iar în acest moment, la fața locului se află procurorul criminalist, polițiștii și inspectorii ITM. Un prim raport al ITM-ului va fi emis duminică dimineața.
Activitatea în Combinat este oprită până la finele acestei luni, timp în care cu angajați proprii, dar și meseriași de la Hunedoara, se fac reparații și lucrări de mentenanță la cuptor și în hala de producție. Angajații sunt în concediu de odihnă, libere sau șomaj tehnic, până la reluarea activității.
ITM a deschis o anchetă iar poliția un dosar de cercetare penală pentru a se stabili exact împrejurările în care a avut loc tragedia.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments