Buletin de presă extras din activitatea polițiștilor cărășeni

Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

– În data de 01.10.2015, în timp ce B.V.F., de 39 ani din Reşiţa, conducea o autoutilitară pe Calea Caransebeşului, într-o parcare amenajată şi marcată corespunzător, nu se asigură la efectuarea manevrei de mers înapoi, intră în coliziune cu un alt autoturism, care era parcat regulamentar şi accidentează pe R. A. care intenţiona să urce în autoturism, fiindu-i prins piciorul între portiera şi pragul autoturismului. În urma accidentului a rezultat rănirea lui R.A., care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, nefiind necesară internarea.
Cercetările continuă faţă de B.V.F., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

– În data de 01.10.2015, pe DN 58, în comuna Brebu, a fost oprit pentru control rutier un autoturism cu numărul de înmatriculare provizoriu, condus de M.A., de 30 ani, din Oţelu Roşu.
În urma verificărilor s-a stabilit că autorizaţia de circulaţie provizorie este expirată şi permisul de conducere ,,cu restricţii – reţinut”.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, de către o persoană, căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

– În data de 01.10.2015, R.I. ,din comuna Dalboşeţ, sesizează că pe DJ 571 B, între localităţile Dalboşeţ şi Şopotu Nou, l-a găsit, căzut pe carosabil, lângă o căruţă pe V.I., de 54 ani, din comuna Dalboşeţ.

În urma verificărilor s-a stabilit că V.I. era singur în căruţă, se deplasa pe DJ 571 B din direcţia Dalboşeţ spre Şopotu Nou, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi datorită drumului care este denivelat, s-a dezechilibrat şi a căzut din căruţă.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a lui V.I., care a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa.
Cercetările continuă faţă de V.I., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

– În data de 01.10.2015, G.J.I., de 58 ani, din judeţul Constanţa, în timp ce se afla, în calitate de pieton, pe partea carosabilă la intersecţia unor străzi din Băile Herculane, a fost surprinsă şi acroşată de o autospecializată, condusă de F. G.M.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului, care a fost internat la Spitalul Judeţean din Drobeta- Turnu-Severin.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Infracţiune de furt

În data de 01.10.2015, A.N., din comuna Sacu, sesizează că, în perioada 18.08 – 18.09.2015, a găzduit o minoră din comuna Constantin Daicoviciu, care i-a sustras o pereche de cercei, un lănţişor şi un inel, toate din aur precum şi o placă de întins părul, cauzând un prejudiciu total de 2500 lei.
Cercetările continuă faţă de minoră sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Alte infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

– În data de 30.09.2015, în oraşul Moldova Nouă, a fost depistat în trafic un autoturism condus S.I., de 59 ani, din comuna Pojejena. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autorizaţia de circulaţie provizorie a autoturismului era expirată.
În cauză au fost întocmite acte procedurale faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat.

– În data de 30.09.2015, pe DN 58, în comuna Păltiniş, a fost depistat în trafic un autoturism condus de S.S.B.I., de 25 ani, din comuna Bucoşniţa. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta are permisul de conducere auto suspendat.
În cauză au fost întocmite acte procedurale faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

– În data de 01.10.2015, Poliţia Municipiului Caransebeş a fost sesizată de către D.E., participant la trafic, pe DN 68, în loc Iaz, cu privire la faptul că autoturismul său fost acroşat de un alt autoturism care circula din sens opus şi care şi-a continuat deplasarea fără să oprească.
Autoturismul indicat, a fost depistat pe DN 68 în afara loc. Iaz, implicat în alt accident rutier soldat cu pagube materiale. Acesta era condus de F.S.R., de 43 ani, din comuna Zăvoi, persoană care nu posedă permis de conducere şi care a fost testat alcooltest, rezultatul fiind pozitiv. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză au fost întocmite acte procedurale faţă de F.S.R. pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul neînmatriculat, fără permis de conducere şi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

Comentarii

comentarii